Bloemen bestellen

BE 089 258 288

Waarom Papillon?

Vandaag, morgen, binnen tien of twintig jaar, … Ooit komt ieder van ons in aanraking met het heengaan en de begrafenis van een dierbare. Een harde confrontatie, waarbij een vreselijke leegte en een bodemloos, intens verdriet jouw wereld doet stilstaan.


Persoonlijk afscheid

Leven doet elk van ons op zijn eigen manier. Iedereen is uniek en heeft op de een of andere manier wel iets wonderlijks aan deze wereld bij te dragen. Maar ook sterven en afscheid nemen ervaart iedereen anders. Daarom maakt Papillon extra werk van een persoonlijke uitvaart. Maarten komt na een eerste telefoontje naar je toe en luistert naar jouw verhaal. Wie was de overledene en wat maakt hem of haar net zo bijzonder en uniek voor jou? Maarten laat je ook vertellen wat de wensen zijn over de uitvaart zelf. Alles is bespreekbaar, zolang het maar wettelijk kan. Op die manier zorgen we samen voor een serene, persoonlijke begrafenis, eigentijds en naar ieders budget, waarbij je op een passende manier de kans krijgt om afscheid te nemen van de persoon die je zo dierbaar was.


begrafenis-begrafenisondernemer-uitvaart-afscheid-persoonlijk-thuisopbaring begrafenis-begrafenisondernemer-uitvaart-persoonlijk-thuisopbaring-kaarsjes


Jouw uitvaartwensen? Daar houden wij rekening mee.

Het komt steeds vaker voor dat mensen tijdens hun leven al gaan nadenken over de dood en hun eigen uitvaart en begrafenis. Dus niet alleen bij ouderdom of ziekte, maar ook al op jongere leeftijd. Soms wil men kennismaken met diegene die hun uitvaart in de toekomst zal gaan uitvoeren, en vaak worden dan gelijk de eigen wensen vastgelegd. Door nu al uw wensen vast te leggen wordt het uiteindelijk écht uw eigen uitvaart!

MAAK NU EEN AFSPRAAK


begrafenis-begrafenisondernemer-persoonlijk-afscheid-uitvaartwensen-uitvaart-rode-kist